Thursday, April 29, 2010

Huoli huomisesta vaatii tekoja eikä alistumista Demla r.y:n stalinismi- ja kommarilakimiesten tuhoisalle islamin ja mahaanmuuton varauksettoman hyväksymisen linjalle


Maahanmuuttokriittinen Seppo Lehto eduskuntaan / europarlamenttiin / valtuustoon sinun minun ja yhteiseksi eduksemme, sekä suomalaisuuden säilymiseksi ilman puolikuujumalien palvojille kumartelua

Perusteet näet ympärilläsi viherkommarien ja kokoomuslaiskepulaisten ketkujen hävittäessä hyvinvointimme Kankkulan kaivoon rajatonta maahanmuuttoa ja islamisaatiotamme edistäen


Kestävän kehityksen nimissä ei voida suosia rajatonta maahanmuuttoa ja alkuperäkansojen ihmisoikeuksien poljentaa ihmisoikeuksia rikkovien kamelintaluttajatapojen ja käytäntöjen suvaitsemisella mukamas "kulttuurina"


Huoli huomisesta vaatii tekoja eikä alistumista Demla r.y:n stalinismi- ja kommarilakimiesten tuhoisalle islamin ja mahaanmuuton varauksettoman hyväksymisen linjalle

------------------------------------------

PS: Laita tämä viesti eteenpäin: "Maahanmuuttokriittinen Seppo Lehto eduskuntaan / europarlamenttiin / valtuustoon sinun minun ja yhteiseksi eduksemme, sekä suomalaisuuden säilymiseksi ilman puolikuujumalien palvojille kumartelua ja toimintansa rahoittamista verovaroillamme. Aito huoli yhteiskunnastamme on saanut ihmiset ajattelemaan tai tylsistyttämään itsensä päihteillä turruksiin. Valitse kumpi on kannattavampaa toiminta vai turtuminen kusetukseemme?"

Taiteen ja taidekäsitykset määrittelevät kommaritaustaiset tulikivenpunaiset kommarit Tarja Halonen ja avustajakaartinsa demlamafian lakimiehet mika illman ja alaisensa. Miten tämä eroaa siitä miten on vainottu kristittyjä tai Neuvosto-Venäjällä / Neuvostoliitossa "valkoisia, kansanvihollisia, porvareita, tsaristeja, fasisteja" tmv:lla nimikkeillä nimettyjä toisinajattelijoita?  

Tanskalaisen Kurt Westgaardin pommiturbaanimies kuvaa on manipuloitu netissä monin tavoin yhdistellen sitä milloin mihinkin ja ohessa alla eräs esimerkki siitä miten kuvat leviävät yhdellä napinpainalluksella netissä. 

Onko tämä tanskalaisen pilakuvataiteilija Kurt Westgaardin pommiturbaanikuva verrattavissa mitenkään minkään RL:n vastaiseen toimintaan vaikka se on yhdistetty toiseen taidekuvaan? Mielestäni ei? Kyseessä on vanhan ja uuden taiteen yhdistely hulvattomasti.

Kuvassa lienee käännetty asetelmat protestiksi kreikkalaisten verilöylyä Khios saaren verilöylyä ja muita kreikkalaisiin kohdistuneita verilöylyjä muistellen ja verraten nykyaikaan missä islam on nostettu joksikin jumaluudeksi, minkä edestä kaikki saa väistyä tosiasioista piittaamatta.



Historialähteitä islamin ja sen rauhantahtoiseen maailmaan:


http://en.wikipedia.org/wiki/Chios_Massacre
http://christopedia.org/wiki/Greek_War_of_Independence
------------------------------------------------------

http://seppo-lehto-eduskuntaan.blogspot.com/

----------------------------------------------------

No comments: